Златна България › Летище Варна

Летище  Варна Летище  Варна

Машината е вече разположена на обекта.

Оценка: 7.3


Преглеждания днес: 4 | Общо: 9439

Летище Варна се намира на северното Черноморско крайбрежие, само на 8 километра от Варна - морската столица на България. Разположено в сърцето на високо развита бизнес общност, в близост до едни от най-атрактивните летни курорти и важни транспортни съоръжения.

Стратегическата му позиция гарантира сериозно количество чартърен пътнически трафик през летния сезон и го прави надежден партньор за развитието на редовни линии.
Потенциалът на летище Варна има силен ефект върху развитието на транспортни мрежи, туризъм и търговия между партньори от Изтока и Запада.

"Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт" АД  - В края на 2006 година германо-българският консорциум, съставен от водещия световен летищен оператор Фрапорт АГ и българската логистична компания БМ Стар спечели конкурса за концесия на летищата във Варна и Бургас – входната врата към българското черноморско крайбрежие. Концесията е за срок от 35 години, в рамките на които дружеството ще оперира и инвестира в развитието на двете морски летища.Работно време на обекта:

  • Денонощно 24/7

 

http://www.varna-airport.bg/


Вижте Golden Bulgaria / Златна България на по-голяма карта

‹ Върнете се на маршрута